Zgodba portala eZobozdravnik

Naša zgodba se je začela na podlagi lastnih neprijetnih izkušenj z nadomestitvijo izgubljenega zoba. Zaradi napak v preteklosti je bila za zob samo še ena možnost. Puljenje.

Po začetnem šoku je sledilo obdobje iskanja rešitve za nadomestitev zoba. Predračun osebnega zobozdravnika je bil precej visok. Kljub dobremu poznavanju spleta, zavedanja o konkurenci in ponudbi številnih zobozdravnikov, ni bilo enostavno najti ustrezno in cenovno “normalno” ponudbo. V Sloveniji se z zobozdravstvenimi storitvami namreč ukvarja več kot 1.500 zobozdravnikov, parodontologov, oralnih kirurgov in ortodontov. Na spletu in v medijih pa se jim pridruži še agresivna ponudba tujih zobozdravnikov.

Kje začeti in katerega zobozdravnika izbrati?

Pri proučevanju zobozdravstvenega trga smo naleteli na nekaj posebnosti in spoznali, da odnos do pacientov ni vedno takšen kot bi pričakovali. V  času raziskovanja zobozdravstvenega trga smo pridobili kar nekaj znanja in izkušenj. Zato se nam je utrnila misel, zakaj ne bi pomagali tudi drugim.

Rodila se je zamisel o portalu eZobozdravnik.

Naš cilj je ustvariti dolgoročno čim boljšo preglednost cen zobozdravstvenih in ortodontskih storitev. eZobozdravnik je portal, ki samostojno opravlja svoje delo predvsem v korist iskalcev zobozdravstvenih storitev. Zato je naša storitev zanje popolnoma brezplačna.

Zato smo prepričani, da lahko pomagamo tudi vam. Končna odločitev o izbiri zobozdravstvenega izvajalca pa bo seveda vedno vaša.

To pa še ni vse. Za zdravje ustne votline je pomembno še veliko drugih stvari. Zdrava prehrana, zdrav življenjski slog in veliko smeha. Zdravi zobje prispevajo k sproščenemu smehu, smeh pa je pol zdravja. Zato na portalu objavljamo veliko novic v povezavi z zdravim načinom življenja. 

ekipa portala eZobozdravnik.si