Spletne strani za zobozdravnike

Zasnovane z enim ciljem – navdušiti paciente!

ZA PONUDBO KLIKNITE TUKAJ

“Vaša spletna stran mora biti privlačna, uporabna in prijazna do obiskovalca. Zato pri izdelavi spletnih strani upoštevamo filozofijo vaše ordinacije in vam pomagamo, da boste pacientom predstavili vse pomembne informacije.”

mag. Aljoša Rižner

Čudovita spletna stran na različnih napravah

S predstavitvijo na spletni strani imate na voljo le nekaj sekund, da pacienta navdušite in nanj naredite dober vtis ter ga tako prepričate, da na strani tudi ostane.

Ne glede na to ali si bo pacient spletno stran ogledal na računalniku, mobilnem telefonu ali tablici, je ključ do uspeha oblikovati spletno stran tako, da združuje vrhunsko grafično podobo s kakovostnimi vsebinami.

Tak pristop omogoča, da si pacienti o vas ustvarijo vtis strokovnjaka, s tem pa se poveča tudi njihovo zaupanje.

Pri izdelavi spletnih strani bomo pri eZobozdravniku uporabili zgolj elemente spletnega mesta, ki so vam všeč in so usklajeni s celostno podobo vaše ordinacije.

Poskrbeli bomo, da bo vaša spletna stran vsebovala vse elemente, ki jih za predstavitev potrebuje uspešen zobozdravnik, zato boste spletno stran s ponosom pokazali tudi drugim.

Fotografiranje ordinacije in izbor slik

Kako najlažje narediti odličen prvi vtis na obiskovalce spletne strani? S kakovostnimi fotografijami.

Lepo oblikovana spletna stran bo brez izbora pravih slik izgledala veliko slabše. Tudi trendi pri oblikovanju sodobnih spletnih strani gredo v smeri vizualizacije skozi fotografije in video posnetke.

Verjamemo, da ste svojo ordinacijo sodobno opremili. Zakaj tega ne bi pokazali tudi navzven? Pri eZobozdravniku poskrbimo za vrhunske fotografije vaše ordinacije in zaposlenih.

Preverjeno je, da pacienti na prvi obisk pridejo z veliko večjim zaupanjem, če si lahko vas in vaše prostore vnaprej ogledajo.

Tudi druge slike, ki se uporabijo na spletni strani, morajo biti visoke kakovosti in primerno obdelane. Izbor kakovostnih slik z zobozdravstveno tematiko pa bo spletno stran naredil še privlačnejšo.

Izobraževalne zobozdravstvene vsebine

Pacienti, ki obiščejo vašo spletno stran, gotovo želijo dobiti kakovostne zobozdravstvene informacije. Raziskave kažejo, da skrbno pripravljena vsebina prinese večji ugled ter večje število pacientov.

Naše dolgoletne izkušnje in poglobljeno poznavanje potreb pacientov vam pri tem lahko zelo pomagajo. Sami ali skupaj z vami lahko pripravimo strokovne ali komercialne zobozdravstvene vsebine, ki bodo prepričale tudi najzahtevnejše paciente.

Pravilno načrtovanje strukture spletne strani pomaga pacientom hitro najti tisto, kar potrebujejo.

Zelo pomembno je tudi na kakšen način so informacije predstavljene, da bodo pacientom zanimive in razumljive.

Dobro pripravljena vsebina ima lahko velik izobraževalen učinek na bralce in jim pomaga z odgovori na nekatera vprašanja tudi brez obiska ordinacije.

Optimizacija spletnih strani

Široka dostopnost interneta je poskrbela, da pacienti vse pomembne informacije, kontaktne podatke in nasvete najprej poiščejo na spletu.

Če vas potencialni pacienti v iskalnikih ne najdejo na prvi ali vsaj na drugi strani, zanje ne obstajate.

Spletna stran, ki ni kakovostno narejena, optimizacijsko podprta in ki nima nadaljnje podpore, žal v množici zobozdravstvenih spletnih strani ostane neopazna.

Optimizacija spletnih strani je proces urejanja vsebine spletne strani z namenom višjega uvrščanja ene ali več ključnih besed v spletnih iskalnikih.

Za visoko uvrščeno spletno stran je treba vložiti precej znanja in časa. Upoštevati je treba na desetine različnih kriterijev, ki so pomembni iskalnikom.

Med temi dejavniki so najpomembnejši: pravi izbor ključnih besed, kakovostna vsebina, mobilnim napravam prilagojena spletna stran, pravilno urejeni meniji in naslovi, uporaba socialnih omrežij in kakovostne zunanje povezave.

Ste med brskanjem po spletu našli spletno stran, ki vas je navdušila in bi si jo želeli imeti?

Pokličite nas!

Smo prva specializirana poslovna zdravstvena agencija v Sloveniji. Skupaj s številnimi partnerji iz različnih področij vam ustvarimo spletno stran, ki vas bo navdušila.

Smo edini v Sloveniji, ki nudimi izdelavo spletnih strani po meri ali “na ključ” izključno za zobozdravnike. Z vami smo od iskanja idej in predlog, vzpostavitve spletnega gostovanja, priprave strukture in vsebine strani, oblikovanja slik in celostne grafine podobe.

Ker cenimo vaše mnenje, vam bomo na uvodnem sestanku postavili vprašanja, s katerimi bomo bolje spoznali vas in vaše želje. Na podlagi odgovorov bomo pripravili idejni predlog spletne strani, ki ga bomo nato skupaj pripeljali do končne rešitve. Vas zanima, o čem se bomo pogovarjali? Tule so nekatera najpogostejša vprašanja:

  • Ali že imate izdelano celostno grafično podobo?

  • Katere barve je ordinacija oziroma katere barve so vam všeč?

  • Kakšne vrste slik so vam všeč (fotografije ali ilustracije, hladne ali tople, …)?

  • Ali imate raje klasičen ali sodoben videz spletne strani?

  • Kakšni so cilji spletne strani?

  • Kakšna je vizija ordinacije?

  • Katere storitve želite poudariti?

  • Kakšne paciente imate (mlajše, starejše)?

  • Katere spletne strani so vam všeč in zakaj?

Začnimo z izdelavo vaše spletne strani!

KONTAKTIRAJTE NAS