Lep nasmeh je darilo za vse življenje

Ortodontski aparati že za ceno kave ali dveh na dan!

NAROČI SE NA PREGLED

Menda je ortodontsko zdravljenje neprijetno

Lahko vam iz lastnih izkušenj povemo, da je včasih res tako. A trenutne slabosti se sčasoma spremenijo v prednosti.

To vam zagotavljamo. Poglejmo nekaj primerov.

Zdrava prehrana, manjša teža in boljše počutje

Nezdrava hrana, kot so čips, kokice in bonboni v času zdravljenja niso priporočljivi. Ravno tako ne žvečenje žvečilnih gumijev.

Danes je med ljudmi veliko govora o zdravi prehrani, saj nas pravilno prehranjevanje ohranja zdrave in nam omogoča daljše življenje. Prepričani smo, da se boste v času ortodontskega zdravljenja o zdravi prehrani naučili še več. Zlasti v prvem mesecu zdravljenja, ko je priporočljivo jesti mehko in dobro žvečljivo hrano. Če boste ob tem izgubili kak odvečen kilogram, še toliko bolje.

Ne spreglejte, da tudi na naši spletni strani lahko spremljate redne nasvete o zdravju zob.

Strah pred zobozdravnikom bo izginil

Če do sedaj niste redno hodili na kontrolne preglede k zobozdravniku, ker vas je bilo strah, bo v času ortodontskega zdravljenja povsem drugače.

Ortodont vas bo želel videvati redno. K njemu se boste morali odpraviti na obisk vsaj enkrat na mesec ali dva. Vendar je to zelo koristno. Ob pregledu vam bo ortodont poleg pregleda in novih nastavitev zobnega aparata, na vašo željo očistil še zobni kamen, ki je skriti sovražnik vaših zob.

Pregled zobovja bo tako postal rutinski. Tudi kasneje se boste zavedali, da so redni kontrolni obiski izbranega zobozdravnika za zdrave zobe nujni.

Vaša ustna higiena se bo zagotovo izboljšala

Vzdrževanje dobre ustne higiene je pri ortodontskem zdravljenju zelo pomembno. Vaš ortodont vas bo med postopkom zdravljenja redno opozarjal na mesta, ki niso dobro očiščena.

Če ste bili do sedaj pri ustni higieni nekoliko površni, bo odslej vse drugače. Redno in pravilno čiščenje bo postalo rutinsko, zato boste v prihodnje le še redko slišali za karies v svojih ustih.

Na koncu zdravljenja vam ortodont odstrani zobni aparat z vsemi žičkami. Vse težavice na poti bodo hitro pozabljene. Ostal vam bo lep nasmeh in nekaj navad, ki vam bodo prišle še kako prav v prihodnosti. Ponosni boste nase in na svojo vztrajnost.

Naredite nekaj dobrega za svojo samozavest!

NAROČITE SE NA PREGLED ŠE DANES

Ali je ortodontsko zdravljenje drago?

Če se ortodontsko zdravljenje izvaja ob pravem času, je zdravljenje pogosto cenejše od zobozdravstvenih storitev, potrebnih za zdravljenje resničnih težav, ki se lahko razvijejo čez nekaj let.

Cena ortodontskega zdravljenja ni strošek, ampak naložba

Ortodontsko zdravljenje poleg ustvarjanja lepih nasmehov vodi tudi k boljšemu zdravju zob in tako lahko dolgoročno celo prispeva k finančnim prihrankom.

Na prvi pogled se zato morda zdi, da je cena zdravljenja pri ortodontu visoka, vendar si ortodontsko zdravljenje v Sloveniji lahko privoščite že, če se odpoveste kavi ali dvema na dan.

Ne verjamete? Pokličite nas in lahko boste odšli na pregled k priporočenemu ortodontu. Mi vam že sedaj lahko zagotovimo, da cene zobnega aparata za zobni lok znašajo pod 1.500 EUR tudi v Sloveniji! S tem vložkom boste naredili nekaj pomembnega zase in za svoje počutje. Lep nasmeh pa boste imeli vse življenje.

In to še ni vse. Glede na vaše želje se boste z izbranim ortodontom lahko dogovorili tudi za obročno plačevanje.

Na ceno ortodontskega zdravljenja vplivajo številni dejavniki, ključni pa so:

  • vrsta napake na zobovju, ki jo bo ortodont odpravil,
  • vrsta zobnega aparata in metoda zdravljenja, ki si jo boste izbrali,
  • materiali, ki jih uporablja ortodont in so lahko tako iz Nemčije kot s Kitajske.

Pomembno je izbrati ortodontsko ambulanto čim bližje vašemu domu, saj vas čaka vsaj 20 pregledov v času zdravljenja. Pred izbiro dobro premislite, saj zamenjava ortodonta iz strokovnih razlogov med zdravljenjem skoraj ni mogoča!