Naše navade so se v zadnjih letih zelo spremenile. Pristne in osebne odnose med ljudmi so zamenjali stiki in druženja na družbenih omrežjih. Ljudem za druženje žal preprosto zmanjkuje časa. Življenjski tempo je postal zelo hiter.

Ker pa smo ljudje vseeno družabna bitja so se v zadnjih letih pojavila številna socialna ali družbena omrežja, kjer srečujemo prijatelje in znance, z njimi poklepetamo in si izmenjujemo mnenja. K tako hitremu razvoju teh omrežij sta zagotovo največ pripomogla razvoj interneta, predvsem pa hiter razvoj mobilne telefonije. Sveže informacije so dostopne vedno in vsepovsod. Tisto kar je bilo še včeraj aktualno, danes ni več.

Spremenile so se tudi druge navade. Nekoč smo za nasvet in pomoč poklicali prijatelja. Danes pobrskamo po spletu. Mnogi pomislijo, da preko spleta iščejo informacije le mladi. Pa temu ni tako. Tudi vse več starejših poišče uporabne nasvete na spletu. In prav je tako.

Družbena omrežja so šla v razvoju komuniciranja še korak naprej. Ljudem prinesejo sveže informacije in dobre nasvete hitro in dobesedno na dom. Ker omogočajo takojšnjo informiranost in hitro interakcijo med strankami in podjetji so se razširila tudi v poslovne vode.

Verjamemo, da vam je prikrito oglaševanje prek družbenih omrežij mnogokrat nadležno. Tega se zavedamo in to bomo spoštovali. Naš namen je, da bi na nevsiljiv način podajali zanimive in zabavne informacije. Če bomo kdaj nadležni, nam to brez sramu povejte. Na napakah se učimo :)

Vabimo vas, da se nam pridružite tudi vi!