Naj vas na začetku toplo pozdravimo, saj ste tisti, ki berete te vrstice, med prvimi, ki ste prispeli na naš portal.

Prehod s poletja v jesen mnogim poslabša razpoloženje. Konec je lenobnega poletnega razvajanja, začenjajo se obveznosti otrok v vrtcih in šolah, v popoldnevih zmanjkuje časa zaradi različnih dodatnih dejavnosti, zunaj se krajšajo dnevi, jutra postajajo siva in meglena, na cestah pa se iz dneva v dan pojavlja večja gneča.

Ravno v tem obdobju začenjamo pot našega portala. Morda smo zato vedrejšega razpoloženja in na jesen gledamo nekoliko drugače. Narava v tem času poskrbi, da se gozdovi obarvajo v čudovite pisane barve, kmalu bo za vogalom zadišal sveže pečeni kostanj, temačni večeri pa bodo prav prijetni, če si prižgemo svečko in uživamo v krogu družine ali prijateljev, ob tem pa si ogledamo priljubljeni televizijski program.

Tudi pri težavah z zobmi mnogi vidijo samo probleme. Gneče v čakalnicah, nepregledno ponudbo, (ne)kakovostne materiale in težko dostopnost do pravih informacij. Na koncu pa je zdravljenje zob še precej drago.

Cilj portala eZobozdravnik je izboljšati življenje vsem, ki imate kakršen koli problem z zobmi in vam pomagati, da porabite manj časa pri iskanju zobozdravstvenih storitev in reševanju svojih težav. In to na kakovosten ter zdravju prijazen način.

Če potrebujete pomoč pri iskanju dobre ponudbe za implantat, iščete ortodonta za namestitev zobnega aparata, si želite kakovostne protetične storitve, iščete dobrega zobozdravnika v Sloveniji ali če vas zanimajo samo informacije s področja zobozdravstva, potem ste prišli na pravi naslov.

Ustvarjalci portala eZobozdravnik pa vam ne želimo polepšati le jeseni, ampak želimo biti z vami vse leto. Prepričani smo, da boste z našo pomočjo lažje prebrodili trenutke, ko nastopijo težave z zobmi. S pomočjo naših nasvetov boste zagotovo preprečili tudi kak zobni zaplet.

Veseli bomo, če bo tako in vam bomo lahko pomagali. Včasih z drobnim osebnim nasvetom, drugič s koristno informacijo in tretjič z dobro ponudbo.

Da ne bomo predolgi, bomo z uvodnikom zaključili. Pot portala eZobozdravnik se lahko začne.